INSCHRIJVINGEN ZWEMLESSEN

Ik wens mij in te schrijven voor:

Doe jij ook mee met onze sportkampen?

Algemene informatie over de zwemlessen.

Wat na inschrijving?
Na Uw inschrijving ontvangt U van ons een korte bevestiging per mail zodat U weet dat U wel degelijk op onze lijst genoteerd staat en ingeschreven bent. Dat betekent echter niet dat "Uw voorkeuruur" wel degelijk het uur is waarop U genoteerd staat.

Vlak voor de start van de lessen (na beëindiging van de vorige reeks tevens) stellen wij een  volledige planning op.  Nadat deze planning op punt staat verneemt U van ons per bericht Uw definitieve zwemuur alsook wat praktische info omtrent startdatum, soort les en betaling.

De 1ste les ter plaatse ontvangt U alle verdere praktische info op papier en tevens een overzicht van alle data van Uw reeks waarvoor U ingeschreven bent.

Contact
Mailinfo@sportinatics.be
Telefonischwoendag tussen 17u-19u: 0497/17 80 15 (Inez Gillis)

Opnieuw inschrijven?
"HER"INSCHRIJVEN voor Uw zoon/dochter kan steeds de laatste les ter plaatse in het zwembad bij 1 van onze medewerkers. U hoeft zich dus niet opnieuw via de website in te schrijven. Eens U een plaats heeft voor een zwemreeks, geniet U van de voorrangsregel naar een volgend trimester tov "nieuwe inschrijvingen".

Fiscaal attest?
Fiscale attesten voor de zwemlessen zijn niet mogelijk, er worden enkel fiscale attesten voor de "sportweken" uitgereikt.

Copyright © 2018 Sportinatics.be.